Fantastiskt bra.

beskrivning Nu är hatthyllan på plats och dörrkarmen till höger om den målad. Fantastiskt bra gjort av mig! Tänk så bra det är med att göra oplanerade överraskningar att njuta av. Eller tog det tid? Sådär en sju-åtta år? Oplanerat? Hm…
Annat som är bra är att skrivaren jag har kan skriva ut så fantastiskt fina kort. Har jag väl börjat är det svårt att sluta. Kort efter kort skriver jag ut. På mina barn, på havet, på stenar, på hatthyllan, på jordgubbar och annat.
Och så till det mest fantastiska, som är så helt otroligt och vackert. Det är otroligt fint. Fångat på kort. Det får stå på hedersplatsen i min stora sal här. Lycka att se på.

5 svar på ”Fantastiskt bra.

  1. Nä, men nu slog det mig…
    Kan det vara..?
    Då förstår jag verkligen..
    Det är helt underbart!!

  2. Ja – självklart – tänkte inte på det. Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.