Fortfarande trött.

Jag är fortfarande trött, och arbetar sakta. Sakta leder också framåt. Nu börjar det bli dags att knyta ihop säcken, att få ihop alla trådarna, att avsluta, att göra klart för återgång till vardagslivet.
Jag har lagt ut alla stenarna till trappan ute. Frågan är om den blir stabil nog. Fast den lägger väl till sig i vinter. Och så har jag planterat ut mina frösådda tusenskönor. Det blir ett test för att se om de kan överleva häruppe. Några tar jag med hem. Och så har jag satt upp lite tapetbård i sovrummet. Och bara på den väggen där vattenskadan var. Jag tror faktiskt inte jag vill ha mer i rummet. Det är inte riktigt min stil att ha bårder. I lilla sovalkoven har jag också satt upp bården. Den är bra för att den döljer att väggen saknar list. Då är det ok med en bård. Och arbetsbesparande. Sista snedväggen där behöver spacklas innan bården sätts upp. Det blir inte nu. Det kan bli om några år eller så. Jag har ju inte bråttom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.