Änglarnas dag!

Jag var i kyrkan idag och blev upplyft. Prästen pratade om änglar från tidernas begynnelse fram till nu. Det är ju ärkeängeln Mikaels dag idag, ja alla änglars dag. Ordet ängel kommer av ett grekiskt ord för sändebud och budbärare. När änglarna har lämnat sitt budskap försvinner de. Går inte att hålla fast. En del människor får se änglar. Men berättar man om dem i fel stund så kan bilden försvinna, sa prästen. Det kan vara bra att veta. Man ska alltså inte prata bredvid mun om sånt.
Änglar är närmast Gud och är en förbindelse mellan Gud och människan.
Det kan finns änglar mitt ibland oss. Fast vi vet inte om det bara. Kanske kan vi ana dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.