Måndag.

Det är märkligt att det fortfarande, efter så många genomläsningar, fattas punkter och bokstäver här och där i manuset. I alla fall på två ställen. Där och där. Om en vecka ska boken finnas till hands på tryckeriet. Den ska skickas iväg i morgon tänkte jag.
Dagen har gått på, jag har varit i grannstaden och köpt svart färg till skrivaren och passat på att äta ute för en gångs skull. Sen hem och jobba. Tiden flyger iväg då. Annars längtar jag efter att måla lite eller sätta upp en tapetbård eller skura källartrappan eller laga lite kläder eller bli klar med sly-grävningen. Något annat. Något som är bonus och ger en sommarkänsla. Plocka bär på tomten gör jag redan. Blåbär, jordgubbar (två), hallon, vinbär, smultron. Snart krusbär. Hoppas de hinner mogna innan jag ska hem. Hem förresten? Här är hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.