Världen runt!

Jag är hemma idag och vilar rösten igen. Igår hostade jag oavbrutet i mötena med barnen och det är inte trevligt ska jag säga. Jag hade dock för avsikt att gå till jobbet. Jag var uppe och hade ätit frukost och klätt mig. Sen hostade jag. Jag måste gå till doktorn och få lite hjälp snart. Här och där har jag ont.
Istället för att förtjäna min lön, sitter jag och lyssnar på Spanarna på webradion. Jag har läst om den nya podradion, ett sätt att prenumerera på vissa program på radion. Det är ju häftigt. Då kan man alltså lyssna på sina favoritprogram var i världen man än är. Bara man är uppkopplad då och då. Det ska jag ha till min nya bärbara dator.
En annan rolig sak är Googles maps, med kartor att resa omkring i världen med. Man kan se mitt hus riktigt bra där. Storstäder syns bra och annat är mest formationer att följa. Jag antar att kartorna blir bättre och bättre allteftersom. Känslan av att flyga runt vart man vill är fantastisk.
I slutet av oktober ska jag resa någon annanstans. Inåt. På retreat. Det ska bli spännande att vara i tystnad med andra människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.