Varför skriver jag?

Jag har varit och förutsättningslöst sökt ett jobb. De frågade till sist om min fritid och jag berättade om min hemsida och porslinet och att jag skriver dagbok där. Då kom en enkel fråga upp:
– Varför det?
Det är bra att få en sån fråga ibland. Jag svarade att det är roligt att skriva. Och det är sant. Men varför detta utlämnande av delar av mitt liv och emellanåt rannsakan och kåserande? Tja, det kan jag själv undra. En del frågor har inga svar. Jag minns att jag var inspirerad av Bridget Jones dagbok. Den tänker jag inte på längre. Jag har blivit van att skriva här helt enkelt. Det är fortfarande roligt att formulera mig. Så länge det är lustfyllt att skriva så fortsätter jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.