Ett steg i taget…

Jag är hemma idag med. Jag har ringt till doktorn och fått tid till måndag. Dubbla tider, för det är så mycket jag vill ta upp. Jag vet att inte en doktor kan fixa allt på min lista av åkommor och ont, men det får väl han avgöra vad som går att ordna och vad som inte står i hans makt att göra något åt. Jag vet att han kan fixa stickor i fingret i alla fall!
När jag ändå var hemma, så ringde jag en tandläkare med. En ny. Jag tappade återigen en del av en plomb förra veckan. Jag fick komma på direkten och det var så bra där. Lugnt, fint och faktiskt roligt. Han skämtade med mig, precis som jag gillar. Och vilken teknik! Jag fick se mina tänder på dataskärmen, förstorade och faktiskt fina med, sa han.
På väg hem gick jag förbi Åhléns och köpte Mozarts Requiem. Hinner jag lära mig den när jag inte har röst att sjunga med än? Hm! Och i hyllan bredvid stod Keith Jarretts konsert från Köln. Jag köpte den med. Nu lyssnar jag på den och har det bra.
Det här är att ta hand om sig. Med ett steg i taget så fixar allt sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.