Auktion!

Men tokars vad det är många som vill köpa blått band-porslin nu… Och priserna stiger som sjutton. Två krackelerade mattallrikar gick för en massa pengar på tradera. Jag har köpt idag tre delar till en cabaré. Jag vet var jag hittar fler delar till den sen. Fast de är inte i så bra skick. Det är tråkigt. Jag har också köpt en liten söt form, som jag bara hade storleken större av.
När jag ska lägga bud på tradera så stiger pulsen. Först i väntan på att minuterna ska gå, sedan i oro över om någon annan bjuder över i sista stund. Det händer faktiskt då och då. Och det är inget att gräma sig för heller. Det är en del av spänningen att köpa på auktion. Fast här är det tiden som avgör när auktionen är slut.
Nu har jag inget på gång där, ingen mer auktion att bevaka och följa, tills det blir dags igen för ny hjärtklappning och spänning, nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.