Lite av varje!

Idag har jag jobbat med de yngsta barnen. De är så söta och rara. Tiden riktigt flög fram och jag hade inte riktigt haft koll på tiden, jag glömde sätta mig ner och ha rast. Så kan det gå.
Micke och jag åkte sedan till frisören ihop. Jag har klippt topparna som vanligt. Svarat på frisörens fråga som vanligt: nej jag ska inte färga håret! Och hon sa som de brukar: -Vad mycket hår du tappar! Och vad ska jag göra åt det? Limma fast det? Jag tycker inte om att gå och klippa mig. Jag inser väl att de bara vill göra sitt jobb å ena sidan. Å andra sidan vill jag bara klippa mig. Annars skulle jag väl säga annat.
Leif har åkt upp till Norrland för att ta upp potatisen som vi glömde i all hast sist.
Jag har en helg framför mig med att gå på kinesrestaurang och fira min sista examen till att bli fil kand. Mina två käraste stöttepelare kommer med dit, tillika tal/specialpedagogkollegor. Vad skulle jag göra utan er! Tack för att ni finns!
Det är också antik och kuriosamässa i Sollentuna. Kanske åker jag dit om jag orkar.
På söndag ska kyrkokören sjunga i högmässan.
Nu får jag åka och handla kattmat. Kisse är hungrig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.