Att ordna något inne.

Har ont i ryggen efter fallet igår. Hoppas det går över snart. Tvättade bilen igår och då fick ju kroppen bara orka helt enkelt. Det var jobbigt.
Solen skiner mellan molnen. Skönt att det är varmare. Jag gör upp planer för dagen. Något att hålla mig till så jag inte tappar bort mig i dagarna här. Inga stora planer. Bara små, lagom saker: baka en sockerkaka med äpple i, putsa fönstret i hallen, sy ett draperi, läsa, ta fram de gamla soldäcksstolsmadrasserna och ta mått, ska köpa nya.
Vill ha det lilla förnöjsamma livet här idag. Eller vill jag det egentligen? Det kan jag i alla fall lätt ordna. Det är jag van vid. Ett biedermeier-liv. Var det så det hette? Att vara inne och ordna med hemmet och betrakta livet utanför? Tja. Inte särskilt mycket liv i det då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.