Min nya telefon…

Jag har köpt en ny telefon, Sony Ericson T290. Jag håller på att lära mig att skriva sms med snabbordsfunktionen T 9. Ja för mig går det inte snabbare än, men telefonen skickar iväg sms väldigt snabbt, rentav innan jag är klar… Så får jag sms, konstiga, oförklarliga meddelanden som GLXD JAÖHSKH och jag förstår ingenting. Plötsligt dyker namnet Agneta upp på skärmen, med frågan spara? Nej, varför det? Jag känner ingen Agneta! Det är verkligen spökerier som håller på ute i luften. Så länge tekniken fungerar så är världen som den ska. Men så händer det oförklarliga och genast så tror jag på det övernaturliga… Kanske finns det en vetenskaplig förklaring. Kanske inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.