Opp gladiolus!

Jag har en sån fin bukett med rosa gladioler. De har jag fått av en god vän som hälsade på i fredags, innan jag blev sjuk. Nu när solen lyser in i mitt kök så lyser solstrålarna igenom blommorna så vackert. Det är en tröst att titta på, när jag går hemma och fortfarande är sjuk. Tack min vän, för dem!
Jag orkar inte göra något alls. Jag läser, sover och ser på tv. Jag har tråkigt! Och det kan man ju ha emellanåt. Jag sover dåligt på nätterna med hosta och rivande ont i halsen och drömmer klargörande mardrömsliknande drömmar. Vara tyst och vila, det är det enda att göra nu!
amaryllis

3 svar på ”Opp gladiolus!

  1. Har också t290 men utan spökerier. Den blir man lätt vän med, omsider!
    Men gladiolus, väl, va, undrar

    blomsterexperten

  2. Jag skrattar här och minns att jag blev glad att jag kom på ett namn på blommorna. Ha ha… Amaryller, gladioler någon likhet finns det väl? Så här fungerar mitt minne mer och mer… Du är den enda som har reagerat över blommornas namn! Tack!!!

  3. Och Astrid har lärt mig skriva sms nu ordentligt. Det var en aha-upplevelse! Nu fungerar telefonen bra, fast den gnisslar lite i knapptryckningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.