Sjuk!

Å nej, jag börjar bli sjuk! Jag vill inte!!! Ont i halsen, som hostan river i. Aj! Lite feber och ont i lederna. Nu klagar jag vilt! Jag behöver jobba lite i morgon helst!
Annars har dagen varit bra, Leif har tittat på tre bostäder, två som snart finns att tillgå och en som blir inflyttningsklar om ett år. Jag har cyklat omkring och tittat jag med. Och så har jag tagit itu med en av pappershögarna. Det gäller att samla de gamla räkningarna från huset och avsluta allt där och samla de nya som gäller mig och lägenheten på ett nytt ställe. Det är krångligt med alla försäkringar som ska sägas upp och göras om. När jag behöver vila läser jag. Katten har hittat ett favoritställe ute på balkongen, på en lagerhylla, bakom Leffes tröjor, som hänger på tork, där ligger han gömd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.