Goda grannar!

Snart får vi besök av våra gamla goda grannar. De ska få se var vi har hamnat och vi vill nog höra lite skvaller om vad som har hänt sedan vi flyttade. Vi har redan fått höra att lönnen utanför ingången är nersågad. Men tänkte nya husägarna på att barka den? Tror inte det. Nästa år lär de få massor av skott från stubben. De har kastat ut diskbänken och hamrat mycket. Jag tror de tar bort köksskåpen. De har ringt oss med och frågat om vad huset är målat med för sorts färg. Det blir nog en ny kulör där snart.
Och det känns befriande skönt att inte bry sig så mycket om vad de gör. Jag är glad att slippa ha så mycket ansvar för ett hus och trädgård. Men det är för tidigt att åka förbi och stå och glo. Det vill vi inte!
Det blir i alla fall kul att se grannarna igen. Tänk, 20 år har vi bott grannar. Vi har passat varandras katter genom åren och hämtat post och vattnat blommor. Vi har fått ställa lite saker i deras garage ett tag nu, medan vi flyttar och har oss. De är inte goda grannar längre, men goda människor alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.