Götheborg!

Helgen är slut och det är dags att gå och lägga sig. Jag har ingen större lust att jobba, men jag är en duktig flicka som går dit i alla fall. Jag ville hellre vara hemma och boa. Det har jag gjort hela helgen. Badrumsskåpet är uppsatt. Spegel i hallen likaså. Jag har strukit kläder för första gången här. Jag har badat i mitt så fina badkar. Tvättmaskinen står på plats. Nu gäller det att hitta rätt rörkoppling för vattnet. Vi har varit i stan och tittat på ostindiefararen Götheborg. Å, så mäktigt sagoskepp! Det luktade tjära lång väg, mmmmm! Här är en bild på vimplar, master och himmel!
flaggor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.