Glad!

Jag har varit glad i dag. Det var länge sedan jag kände en sån glädje. Det är så skönt att släppa sånt som inte är bra för mig. Jag har pratat med människor som har brytt sig om mig och hur jag har det. Jag känner att de har lyssnat på mig, utan att värdera, utan att komma med råd man inte vill ha, utan att gå till angrepp osv. Jag har känt mig uppskattad och välkommen bland mina nya arbetskamrater på jobbet, fast jag ska sluta där.
Jag har tagit många omvälvande beslut den sista tiden. Beslut som säkert kommer innebära nya vägar att gå för mig. Livet känns verkligen spännande just nu på många sätt. Världen står liksom öppen för mig och mina drömmar. Jag känner mig både previligierad och tacksam över att jag har möjlighet att ta för mig av det jag vill. Mitt hjärta gläder sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.