Äntligen fredag!

Å, vad skönt att komma hem från jobbet. Jag har inte kommit igång där. Fortfarande ligger massor av saker framme efter skolflytten, flyttkartonger i en hög och saker som bara måste fixas innan jag kan få ro och börja träffa eleverna. Rummet, som skulle varit ljudisolerat, är tvärtom som en ekokammare, där ljud från rummet bredvid kommer in utan att ens minska i ljudstyrka. Totalt fel är det. Hur blev det så fel? Ja ja, de rummen har aldrig varit ljudisolerade, det berättade talpedagogen före mig om sin förtvivlan att inte ha det tyst i sitt arbetsrum.
Nej, det är dags att släppa jobbet och ställa in sig på att vara ledig. Det är jag bra på! Kanske ska jag städa lite och få undan stövlarna i hallen, tvättunnan kattsandspåsen? Och hämta tvättmaskinen som har kommit till affären, så kan jag kanske börja tvätta igen. Hoppas att jag kommer in i badrummet bara. Det blir trångt, jag vet! Och så bara måste vi till stan och titta på ostindiefararen! Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.