Klockorna ringer in!

Idag var det en både varm och solig dag. Jag var i Centrum och skulle titta på kläder. Jag hittade inget som passade mig, köpte bara ett block. På vägen hem ringde kyrkklockorna och jag kunde baske mig inte gå hem, jag bara måste till kyrkan kände jag. Där var en kvällsmässa med nattvard. Jag blev så berörd. Prästen talade om ljuset som når ner från solen högst uppe i fönstermålningen vid altaret, ner till kyrkans golv. Att släppa in Ljuset, in i våra hjärtan. Sist sjöng vi ”Blott en dag, ett ögonblick i sänder” och tårarna bara sprutade på mig.
Oj oj oj! Ja, det är ju inte konstigt att känslorna svallar. Så mycket händer i mitt liv. Och gråter jag, när gråten kommer, så kommer också skrattet och lusten när jag känner glädjen. Så är det, det vet jag!

2 svar på ”Klockorna ringer in!

  1. Läste din dagbok, så mycket nytt,som händer i ditt liv!min gulliga tjej!Jag tänker på dig.Kram Mamma

  2. Ja det händer verkligen mycket. Och i ditt med! Du har hittat hit! Kors i taket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.