Sista versen!

Ja, så är vi inte ägare längre till huset. Det är slut nu med det. Vi hämtade det sista idag och var på banken och fick pengar och lämnade över nycklarna. Hur det känns undrar du? Tja, jag har inte riktigt känt efter än, för annat har präglat dagen mer än något annat: Jag har sagt upp mig från jobbet!
Det har varit en tanke hos mig under en tid. Att det blev just nu var inget jag riktigt planerat. Men känslan av att inte höra till den nya skolan blev för stark och då fanns det inte en chans hos mig att ändra på det. När kroppen inte vill gå dit, så är det huvudets skyldighet att ta ställning. Anledningarna är flera och så är det väl alltid, att det inte finns bara ett skäl till att bestämma sig för att lämna ett jobb. Och jag har inget annat jobb på lut. Och inte vill jag ha det heller just nu. Först ska jag avsluta det här jobbet. Sedan fundera på framtiden i lugn och ro. ”Vart leder stegen? Vart ska jag gå?” Det känns spännande att inte veta allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.