Att sortera, slänga och flytta…

Nu arbetar Leif och jag hårt med att packa det sista hemma i huset. Allt ska ner i lådor och påsar. Alla krokar ska bort. Hyllor ner. Skruvar skruvas ur. Gardiner tvättas och strykas. Jag packade ihop skafferiet. Hur kommer det sig att jag aldrig rensar där? Det var en intressant upplevelse att se hur mycket gammalt som finns. Tur att det finns datummärkning på grejorna. Synd att jag inte kollar den oftare bara. Tre stora påsar gick direkt ner i soporna. Jag blev filosofisk av detta rensandet. Skulle jag vara lyckligare om jag hade mer ordning i skåpen? Vara mer levande? Håller skräpet i skåpen tillbaka en i livet eller har den med full ordning i skåpen inget liv? Frågor, frågor!
Idag ska vi städa ur ett stort förråd med verktyg, målarfärg och bilgrejor och annat som var bra att ha. I morgon kör vi bort alla saker och tömmer huset. Det är dags att flytta.

2 svar på ”Att sortera, slänga och flytta…

  1. Dana, tacka huset och trädgården från mig,det finns en hel del härliga minnen därifrån, trots att jag nog kunde ha varit där oftare.
    Nu kommer en ny, spännande framtid!
    Jag tror att frågorna är till för att hjärnan ska öva sig på tänket, svaren består inte i att det går att ha ordning på allt i sitt liv, (inklusive kylskåpet ), allt som finns, kommer att vara kvar någonstans, det är livet Kram , Becca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.