Trött.

Har inte haft sovmorgon på nio dagar och tröttheten tilltar och kommer att bestå ett tag till. Det dröjer tills det kommer en helt kravfri sån igen i min egen säng. Kanske till Kristi Himmelfärd då. Hemma här eller hemma i Norrland. Endera.
Har så mycket att göra på jobbet just nu. Jag hinner inte sköta om mitt nystartade företag som jag skulle behöva. Det är ju inte bra. Och så ringer telefonen och folk säger de ringer från kundundersökningar och vem är jag att tro på dem? Ingen alls. Jag skulle väl aldrig svara på frågor från främmande människor utan att kolla upp var de ringer från.
I morgon ska rören i huset undersökas och spolas. Varför inte ta och byta stammarna istället? Det är dags. Då slipper jag byta kran själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.