Måsten?

Jag är så utmattad att jag gråter. Kommer hem sent från jobbet. Har handlat med. Glömmer bort att äta. Måste skura golven i kök och hall. Främmande människor har varit hemma hos mig idag och spolat rören och lämnat märken och fotspår efter sig. De måste bort. Annars kan jag inte koppla av.
Jag försjunker i tankar och längtan en stund. Mitt liv de senaste åren, känns som olika fragment. Som en dröm, där jag inte får ihop delarna. Det är en konstig känsla. Kanske är det så bara för att jag är så trött. Sover jag eller är jag vaken egentligen?
Måste packa klart, till mig, till kisse. Ska upp kl 4.15 imorgon och resa till Göteborg med jobbet. Vi ska på språkklasskonferens och det ser jag fram emot. Och så ordna med papper, betala en räkning, skriva ut information och annat som jag bara måste göra idag. Och ladda batterier. Men när kan jag sova då? Nu? Icke! Det är som om själen och kroppen inte är i samma fas. Måste vänta in dem först. Innan dess kan jag inte gå och lägga mig.
Måste orka göra det praktiska. Äta. Vila emellan. Och så vänta in mig.

6 svar på ”Måsten?

 1. Hej! 🙂
  Jag tänkte det skulle vara roligt att säga hej till dig igen efter så här lång tid med bergochdalbana åt bägge håll och kanter och kalabalik utan slut och inte ens något kommatecken i denna långa mening som motsätter sig allt vad skiljetecken ger som regler.

  Jag har inte glömt bort dig! Hade bara glömt bort mig själv för en stund, men nuså! 🙂

  Kraaaaaaaaaaam!

 2. Klart 😉 Behöver du en hjälpande hand från en arbetslös snickare / så ställer
  jag upp..

 3. Hej!!!!!
  Å vad fint att höra från dig! Jag har inte heller varit så tillgänglig för kontakt. Har mycket på gång. Har läst på din blogg såklart. Stor kram!

 4. Hej Mickel!
  Tack för erbjudandet. Det var gulligt av dig. Skicka nu en bild på dig så jag får se hur du ser ut på riktigt.

 5. vart ska den skickas då??
  Har inte kvar din mail sedan
  du köpte blått band..

 6. Hej Mickel! Du har adressen på sidan och också här nu:

  dana-at-danajergefelt.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.