Hemma efter weekend i Köpenhamn.

Bra: Jag vet nu att jag är inte rädd att flyga längre. Det var mer spännande att flyga och se konturerna av Danmark och Sverige i solnedgångsljuset.

Dåligt: Jag tog flyget från Köpenhamn för att komma hem tidigare och för att det var billigare än tåget. Trodde jag. Så blev det inte. Flyget var tre timmar försenat och sen kostade snabbtåget en hel förmögenhet. Jag kom hem sent. Nu är jag jättetrött efter en intensiv helg, med för lite och dålig sömn. Ska jobba en jättelång dag. Kommer hem sent Hur ska det gå då? Jag är alldeles darrig i kroppen av sömnbristen och har ont i halsen med.

Bäst: Att morgonbada i havet både lördag och söndag.

Sämst: Att vågen visar en helt nya siffror uppåt på skalan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.