På väg…

Nu sitter jag på tåget till Köpenhamn och har halsbränna. Och behöver tvätta jeansen efter en liten olycka här. Tanten mittemot vill ha sina ben på min sida och det står jag dåligt ut med. Jag har min väska där som stopp. Hon gillar inte det, men det gör jag. Nu ska hon av. Hoppas ingen annan kliver på och ska sitta där. Karln som satt bredvid och nu tvärs mittöver har också en macbook i aluminium. Här sitter vi nu och glor på skärmarna. Han smaskäter på sitt äpple. Nu kan vi breda ut oss som vi vill här. Han berättar att han bytt nyligen. Precis som jag då.
Jag gick upp 04.15. Det gick bra. Lite trött är jag, men kan inte sova på tåg. Men var är solen? Det ser ut som det ska börja regna. Det ska bli åska över Sjelland. Hm… Och jag måste byta tåg i Malmö. Det hade jag gärna sluppit.
Inte vet jag om jag kommer vara uppkopplad i helgen heller. Antagligen inte om jag inte hittar ett öppet trådlöst bredband i närheten. Nå, det får gå. Händer det något nås jag på sms bäst. Kan vara bra för mig att vila lite från datorberoendet med. Jag har ju trots allt annat att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.