Planerar och fixar.

Har bakat äppelpaj på ett eget sätt. Ska göra en dansk vaniljsås vi åt sist jag var i Dk. Hoppas det blir gott för vännen och mig att smaska på. Ska packa utflyktskorgen med kaffe och saft.

Ska börja packa till köpenhamnshelgen nästa vecka också. Det hör till utbildningen. Jag har skrivit det mesta av uppgiften. Behöver kika igenom det kanske. Ska upp tidigt tidigt, kl 4.30, för att hinna med tåget på fredag och sen flyga hem på söndag. Behöver känna efter om jag fortfarande är rädd att flyga. Antagligen är jag det. Kan nog ta en whiskey innan. Eller två.

Men sen då? Eller nu rättare sagt. Jag städar. Tvättar. Gör praktiska saker. Skulle behöva göra helt opraktiska saker med. När gråter jag egentligen? Stoppar undan den. Känner inte efter. Har inte tid. Gör annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.