Vardagslyx!

Jag ligger redan i sängen, under ett varmt täcke. Det känns lyxigt att gå och lägga sig tidigt, utan stress att behöva somna direkt. Jag älskar att ha tid på mig till att skriva och tänka och veta att natten är lång, att jag kan sova och sova och sova, också.
Det är också en vardagslyx att ha en tom och spegelglansig diskbänk. Diskade igår. Inga stora högar finns än.
Jag har mumsat på goda maltbolsjer från Danmark. Hurra för dem! Det finns alltid något jag kan bli galen i och äta tills jag blir nöjd. Just nu är det såna som faller mig mest i smaken. Lyx att ha tre påsar kvar i godislådan. Och snart är det maj och jag ska ner till Danmark igen, över helgen då bara. Då hinner jag gå och shoppa i Köpenhamn med. Vill ha tvål. Och godis. Kanske gå på Glyptoteket. Det är en framtidslyx att se fram emot. .
Helglyxen var att bli bjuden på god mat i gott sällskap, på restaurang Humlehof på Söder. Timmarna där bara svischade iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.