Vattenläcka!

I nya lägenheten, där jag lät byta element i köket, är nu en vattenläcka. Suck! Jag förstod det till slut, när laminatgolvet reste sig i skarvarna. Allt som kan gå fel, gör det. Sån är min känsla i alla fall. Samma rörmokare som tidigare fick komma tillbaka igen. Vad säger det om den rörfirman? Att man får täta sin egen läcka helt klart. Jag tycker de skulle skickat sin bäste man i stället. Fast det var kanske det de gjorde? Jag ska aldrig anlita den firman igen. Nä! Det är ett ansvarsfyllt jobb att se till att det är torrt och att vatten rinner på rätt ställe. Jag skulle inte kunna sova på nätterna, tror jag, om jag var rörmokare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.