Nystart.

En arbetsdag kvar till påsklov. Har massor att göra. Ska starta med lekarbetet igen i skolan och jag har inte någon ordning på något. Dockskåpet ska dammas av och tas med till skolan. Har ingen plats för det än. Sandlådan är rengjord och fylld med rådasand, från Råda antar jag. Leksakerna ska fixas i ordning och ställas på plats. Det som är slitet och trasigt ska ersättas och det som fattas ska köpas nytt. Lätt som en plätt när det gäller saker. Tänk om det var lika lätt att fixa i ordning ett slitet, trasigt, ofullständigt liv?
Ja, tänk om det verkligen är det…
Ett barn ska börja leka andra dagen efter lovet. Då måste allt vara klart. Och samma dag ska jag berätta om metoden lekarbete för kollegorna och jag har glömt allt, känns det som. Bra att jag lovat att sätta igång. Då måste jag. Bara då orkar jag. Vart tog min energi och inspiration vägen? Kommer de igen? Jag hoppas det. Tills dess får jag kraft och stöd från andra att orka olika saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.