Ett trivialt inlägg!

Ja, även jag såg Aktuellts reportage om bloggning och bloggare. Och nej, jag tar det inte så allvarligt. Jag fortsätter och skriva som jag gör ändå: om mig, mitt liv och mina tankar i dagboksform eller som kåserier ibland. En bloggares främsta drift/egenskap/karaktär i skrivandet måste väl ändå vara friheten ATT skriva. Och att kommentera, OM man vill.
Jag säger bara sablar i dag. Jag är sjuk igen. Svårt att svälja. Ont i halsen. Ont i huvudet.
Viljan säger: gå och jobba! Tänk på alla stackars barnen som missar lektionerna med dig.
Kroppen säger: Passa på att vila nu, du kan faktiskt inte prata ju och knappt röra dig med huvudet.
Så är jag hemma. Kroppens vilja vinner i längden.Har ätit piller, inget hjälper än. Men måste ut idag senare. Vi ska skriva kontrakt med våra köpare. Hoppas de är trevliga, för våra grannars skull.
PS/ Halsfluss, jag har halsfluss. AJ! Får äta penicillin nu!/DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.