Boo Egebjer

Lycka! Jag säger bara det! Det här är lycka. Lycka är att sjunga S:t Eskilsmässa av Boo Egebjer. Han gjorde den 2004 och vi i kyrkokören gjorde uruppförandet då, där i S:t Eskils kyrka. Det är text och musik som når direkt in i mitt hjärta. Hela dagen har vi spelat in musiken som ska bli till en cd. Här är en av de sånger som rör mitt hjärta mest. Det är första provspelningen av den, så den blev bättre sen. Boo Egebjer själv står ihop med barytonsaxofonen. Det är svårt att höra texten med min digitalkameravideoinspelning. Här är den:
”Som längtan i en hägers flykt bär all min bön till dig, o Gud
med knäppta händer, lugn och trygg, i denna bön till Dig, o Gud.
Förbarma Dig o över mig….”
Den finns här med tillstånd från Boo Egebjer och Österhaninge kyrkokör. Tack för att jag fick vara med där idag! Tack alla för att musiken får vara med här i min blogg. Jag är så lycklig nu!
Klicka här för att ladda ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.