Lördagssång!

Lördagen blir en dag att sjunga på. Hela dagen. Kyrkokören ska spela in en cd med Eskilsmässan av Boo Egebjer. Den är jättefin. Hoppas att vi kommer göra den rättvisa. Jag ser verkligen fram emot att ha musiken inspelad, så att jag kan lyssna på den sen när jag vill.
På tal om att sjunga ja… så sorgligt att Monica Z har dött. Och på ett sånt sätt. Hon har verkligen betytt mycket för många av oss med sin röst och sina sånger. Det är tur att man inte vet sitt öde. Då skulle man ju undvika ett och annat antar jag. Eller kanske passa på att göra allt man vill innan. Fast det kan man ju göra ändå. Vad vet jag om morgondagen egentligen? Ingenting! Men jag kan hoppas att den blir bra och blir ett minne – för livet, i livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.