Mellan magnolia och körsbär…

Det händer mycket både i trädgården och i mitt liv. Blommorna både knoppas, blommar och har blommat ut, allt på en gång. Ungefär så känner jag mig också, som en blomma och allt på en gång! Och det är bara att ta det lugnt och följa med i naturens/livets växlingar. Nåja, emellanåt kommer regn och storm eller missnöje och irritation. Följ med i vågorna bara! Jag har en nedräkning som jag håller mig till, dagarna kvar till sommarlovet. Då står naturen i full blom. Jag med kanske?Många frågor borde ha fått sitt svar. Vem köpte huset? För hur mycket? När flyttar vଠut? Och lägenheten ”borde” vara klar att bo i med tapeter och golv i ordning. Ja, jag är galen och har tagit bort golvet i mitt sovrum. Jag måste göra golvet jämnt att gå på, nu bånkar det i varje gång jag går in och ut. Så irriterande!!! Mer att göra, ja. Men naturen klagar inte över att det är jobbigt att det blir fint. Varför skulle då jag? Å, så tålmodig jag kan låta då! Tro mig, det är jag inte! Men ta ett steg i taget, så blir det bra till sist! Det tror jag på.

2 svar på ”Mellan magnolia och körsbär…

  1. Hej Dana
    Jag är så nyfiken på din nya lägenhet. Har du balkong eller tillgång till en liten innegård där du kan ha din blåa bänk? Kanske planterar du något?Kom igen nu Leena… eller vad är det han sjunger. Vi är många som läser dina underbara inlägg, om jobbiga morgnar om blommande mangolia, pilliga mosaikbitar, om glädjen i att hitta bilen som ”passar just mig”. Vi njuter, ler och nickar instämmande och för många av oss är det en hjälp att få inspiration och livsglädjen tillbaka. Verkligen!
    Det hålls tummar i det här landet nu ska du veta!

  2. Men tack ska du ha Anders. Det är roligt att höra att mina ord kan vara till hjälp för andra. Omsider kan det komma bilder från lägenheten. Jag har en fin inglasad balkong. Jag har planer att flytta växter till rabatten på gatan. Hej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.