Gäster!

Ikväll kommer det gäster till mig. Det var så länge sedan det hände så jag vet inte när… Och idag får inte våra karlar vara med. Nej, vi ska sitta själva och prata om allt väsentligt som har hänt sedan sist eller vad vi nu hittar på.
Jag har dukat med de delar av nobelservisen jag har. Det blir lite udda och inte lika vid någon tallrik, men det gör ju ingenting. Porslinet behöver luftas någongång tycker jag. Och är det nobelporslin så borde det ju vara en väldigt märkvärdig mat vi kommer äta, eller hur? Men ack nej… sådant ligger inte riktigt för mig. Jag gör en lökpaj som jag tycker är god och så blir det fruktsallad till efterrätt. Båda mina gäster är matglada och duktiga att göra festmat, men jag vet att de tycker om mig som jag är, trots att jag ligger i lä med sånt. Och jag har ju ändå lärt mig att laga mat om jag verkligen vill och behöver. Oj, nu får jag nog sätta fart och laga färdigt pajen… och göra sallad… och plocka blommor… och duscha…. och fixa vin och ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.