Städtips!

Idag är det dags att städa inför husvisningen på söndag. Det får vara lagom rent då tycker jag. Det är ingen idé att t ex skura golven, som är hyfsat rena ändå. Jag fick nämligen höra att det är skitigt efteråt i alla fall, av alla som tittat på huset. Då kan jag lägga ner energi på att städa ut dem istället.
Däremot är fönstren viktiga, att de presumtiva köparna kan se ut i trädgården. Och tittar de ut, då kan de lika gärna titta ner bakom elementen och där är det bäst att dammet är borta. Där måste man ändå städa när vi flyttar, så det kan lika gärna göras nu, så slipper jag sen. Ja, just det, jag! Jag är den bästa städaren i det här huset. Nu är det sagt. Kontrollanten och städmajoren och nummer 1-städaren, det är jag. Om jag vill. Därmed kommer jag in på nästa städtips: motivationen. Den är viktigast av alla saker. Att städa med bitterhet föder dåliga vibrationer och är inte att rekommendera. Sätt på bra musik lagom högt, inte för högt, då händer andra saker med dig. Se till att du har allt du behöver av städgrejor. Ta städningen som en stund, timme eller dag att meditera på. Jag funderar bl a på hur det var när vi flyttade in, när jag målade fönstren, målade om, tätade dem, vad jag kan se från fönstret, varför jag inte lät det fönstret stå öppet mer osv och känner tillfredsställelse över att inte behöva måla och putsa alla arton fönster igen. Bara lämna över till nästa husförvaltare. Skönt! Nu ska jag fortsätta putsa fönster igen så att jag blir klar idag. Leffe har precis nöjt sagt att han har satt upp sin sista tapetvåd i huset. Grattis! Och nu putsar han fönster med…

2 svar på ”Städtips!

  1. Lycka till på söndag. Det går säkert jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.