Badrummet…

I dag finns det en toalett i mitt ”nya” badrum i lägenheten. Tack Leif för det! Jag har kaklat väggen bakom och lagt mosaik på golvet. Det är så himla snyggt! När jag drog igång badrumsprojektet, hade jag ingen riktig verklighetsuppfattning om hur jobbigt det här egentligen skulle bli. På jobbet sa en ”ska du kakla i dag med?” som om det skulle ta en dag och sen vara färdigt. Suck! Om det så vore! Däremot kan det vara ett två-månadersprojekt. Får se om det blir klart före nittonde maj. Jag tvivlar dock… Men att ett delmål är uppnått känns väldigt tillfredsställande. I dag har jag suttit på golvet och pysslat med att göra kanten fin, där golvhöjden skiljer sig. Tur att jag gillar att pyssla. Det blev inte klart, men en till bit på väg. Men hur blir det med badkaret då? Ett grått från ifö, på tassar. Det ska jag fundera på till en annan dag!
toalett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.