Hemma – här eller där?

Var är jag hemma någonstans just nu? Jag åker hem från mitt hem kan jag verkligen säga. Oavsett om jag är i mitt gamla hem eller i mitt nya hem. Jag lever i en väldig obalans. Ena stunden är jag ok, hyfsat glad och nöjd, tror att jag har kontroll över saker och ting, i nästa faller jag ner i kaos, ilska och gråt, press och stress. Huset är snyggt och fint i ordning till det yttre. Lägenheten är i mer eller mindre ordning och ofärdig med delvis fula väggar, ful målning, målarburkar, verktyg, kaklingsgrejor mm och utan toalett och badkar. Det tar tid att göra i ordning, både här och där. Men det mesta är nog gjort tror jag ändå. En dag till att jobba i skolan före Kristi Himmelfärd. Sedan långledig helg, med städning och visning av huset. Och foga kakel i lägenheten, så att toaletten kan komma på plats på torsdagen. Det blir jättesnyggt! Det är en belöning! Hinner jag lukta på blommorna med då? Njuta av solen? Kanske. Vila mellan allt jobb. Låta kroppen få återhämta sig så gott det går. Lägga mig tidigt. Nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.