Första natten…

Ja, nu är jag en erfarenhet rikare. Jag har sovit i mitt nya hem för första gången och det var annorlunda. Så mycket ljud, andra ljud, ett annat ljus och ett fågelliv inpå knuten. Jag vaknade kl. 5 redan. Måsar skränade och då var jag i Skagen i tankarna. En duva satt uppe i tallen precis utanför mitt fönster på morgonen och jag undrar vem som blev mest förvånad över närkontakten. Solen lyste in från fel håll med en solreflex från huset på andra sidan gatan. Bilar körde, folk lät och toaletten droppade, dripp, dropp.. dripp….dropp… Inte kul! Nästnästa helg ska den bytas! Då blir det mosaikläggning på resten av golvet. Det är så fin färg på det, turkosskimrande. På väggarna blir det enkel vit kakel, en liten bit upp. Resten ljusgråmålat. Sen blir det bra. Just nu skakar jag mest på huvudet och undrar hur jag kunde köpa en lägenhet så dyrt och inte ha något alls i ordning. Suck! Inte undra på att jag är trött. Orkade inte röra på mig och gå till kören. Ville bara sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.