Prov-bo!

Idag ska jag sova i min nya lägenhet för första gången. Det känns spännande. Egentligen är det av mest praktiska orsaker jag är där. Det är lättare att ta sig till jobbet och komma hem igen. Och jag ska foga lite kakel i kväll. Bilen är på verkstad hela veckan och kanske nästa med… Stor suck! Utan bilen stannar Dana! Jag får ta det som en prövning. En lyxprövning. Likaså saknar jag en fungerande spis och kylskåp. Jag har ingen frys, har inget badkar eller dusch. Och ändå ska jag bo där nu. Tokigt! Men jag har mig själv, gitarren, frukt, vattenkokare, te, torrmjölk, vatten, säng, whiskey och tv. Vad mer kan jag behöva då? Microugnen! Då kan jag laga gröt på torrmjölken till frukost! Jag tycker att jag har det bra då. Nu ska jag gå och duscha innan jag åker iväg!

Ett svar på ”Prov-bo!

  1. sounds very nice. Simple life is what you are looking for.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.