Hantverkare!

Idag var min nya lägenhet full av hantverkare. Alla kom av någon outgrundlig anledning samma dag. Jag blev så stressad så jag gick från jobbet en timme tidigare och får jobba in den senare. Först kom rörmokaren och satte upp två nya radiatorer i badrum och kök. Nu kan jag fortsätta att kakla i badrummet. Men hur ska jag få plats med både badkar och tvättmaskin där? Det är så smått! Sedan kom spisreparatören och lagade spisen, som vi misslyckades att byta med spisen hemma i huset. Nu vet vi skillnaden mellan att ha en-fas och tre-fas installerat. Ja, det är bara att betala för sina misstag. Sist kom brorsan och drog nya telefonkablar. Jo, han jobbar på Televerket, nej så heter det inte, Telia, nej det är gammalt med, Flextronics är det ju nu. Vem har det i huvudet? Sedan städade jag efter alla tre. Och drog ner lite gammalt kakel. Sedan var jag slut, igen. Jag förstår inte hur det går till! Som tur är slipper jag kånka det tyngsta. Leif och Micke bar upp nya kyl/frysen igår. Tur att de är starka! Tack alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.