Upp och hoppa!

Nja, inte så bokstavligt kanske… Men dags att gå upp och börja den här dagen med.
Nu kommer dagarna att gå i en vardaglig lunk hela april. Fast skriver jag så, då blir det annorlunda antar jag. För ingenting är ju förutsägbart och livet vill liksom lära mig att det inte går att styras och kontrolleras. Jag glömde visst det ett tag här. Det är i alla fall inga lov eller särskilda avbrott i april. Bara att ta sig upp och gå till jobbet varje dag. Javisst. Och ta en dag i taget. Det är mycket som händer och många bollar att hålla i luften. Jag kan jonglera med tre bollar samtidigt. Ett litet tag, innan de faller och jag kan börja om igen. Nu är jag i alla fall uppe.

Ett svar på ”Upp och hoppa!

  1. Jag hittade dig på internet när jag letade efter information om Gefle Porslin. Jag har köpt ett hus i Gävle för några år sedan och i det fanns en hel del Gefle porlin och jag funderar på att kanske sälja det som inte intresserar mig. Jag visste inte vad jag har och vad det kan vara värt, men tack vare dig så kanske jag kan luska ut något. Så ett stort tack Kattis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.