Stöld!

Igår kväll upptäckte jag att jag blivit bestulen på mina cd-skivor i bilen. Jag såg tecken samma morgon, men reagerade inte. T ex låg saker framme utan att jag tagit fram dem. I bagageluckan var det ovanligt mycket plats att ställa in öl på. Javisst, en väska med alla mina varma kläder och jacka och regnkläder var borta med. Hela arméväskan väck!
I morse gick jag till polisen för att anmäla stölden. Då står väskan där på ett bord, en dam på Sveavej har hittat och lämnat in den till polisen. Tack! Cd-skivorna lär jag inte se igen. Det är en lärdomsstöld för mig: Töm bilen innan någon annan gör det… har jag ju läst ofta… Och att låsa bilen hädanefter ordentligt, får jag verkligen bli bättre på!
I morgon torsdag åker jag hem igen. Tack Skagen för den här gången. Det er dejligt! Bästa platsen på jorden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.