År 2009! Hoppas det blir bra.

huset081222

Året 2008 har gått från mörker mot en ljusare tillvaro. Med det är jag nöjd. ”Livet lovar en ingenting”, sa en nära vän en gång. Så sant det är. Jag har det jag har och är tacksam för det. Jag älskar de jag älskar och är glad i Danmark.
Jag har under året kommit till större klarhet om min framtid. Att göra upp planer för framtiden är dock en sak i teorin. I praktiken kan allt ändras på ett litet ögonblick. Jag är numera mycket mer försiktig med mina planer. Jag tror inte längre på något förrän det faktiskt händer. Jag har förhoppningar om livet och framtiden såklart, och vill hålla dem på en realistisk nivå. Jag har så lätt för att drömma mig bort i tid och rum och tror på mirakler, allt i samma andetag.
Nyårslöftet blir att öva mig att leva med gestalts grundpelare i fokus:
Uppmärksamhet, Kontakt, Ansvar och Nuet.

2 svar på ”År 2009! Hoppas det blir bra.

 1. Til lykke med nyttårslà¸ftet! 🙂
  Eg har ingen. Men å våga å ta meir initiativ og unngå at eg berre er ”passiv deltakar” i mitt eige liv, det hadde kanskje vore eit.

  (og for eit fint hus du har!)

  -kf

 2. Tack, löftet är ett mer medvetet sätt att leva kanske. Och varje dag kan ju vara bra för en nystart med något man vill förändra, inte bara vara ett nyårslöfte.
  Mitt hus är både fint, dragit och kallt, särskilt idag med -18 grader ute. Brrr! Kom hit och hälsa på vettja!
  Lycka till med att utveckla din initiativförmåga och kreativitet med rörelse i ditt liv, så att du själv blir nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.