Fotograferar…

Jag går omkring och fotograferar hur det ser ut här hemma. Först städar jag så att det ska se hyfsat bra ut, som det oftast ju inte gör. Sedan fram med kameran med pappersbilder, sedan digitalkameran och sist videokameran. Just nu står den på laddning. Vi har tre band till den och visst är det konstigt att det som är inspelat är huller om buller, jag som gillar ordning har inte lyckats hålla reda på tre futtiga band: ett hemma, ett till Norrland och ett med annat. Nej, vi är två som filmar och då blir det kaos! bland de tre banden. Så lite behöver jag för att tycka att det är hopplös oordning.
Nu kommer Astrid hem! Nu är hon viktigast, inte bloggandet. Hej svejs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.