mars…

Det känns konstigt att fundera över vad vårmånaden mars är, nu när det är värsta vintern ute. Det är sportlov och jag minns min barndoms sportlov med massor av olika aktiviteter, skidåkning, skridskoåkning och skytte, allt inom föreningslivets ramar. Nu gör jag ingenting särskilt alls.
Mars… med hopp om en vår som närmar sig absolut. Fåglarna kan höras kvittra med vårkänslor. Solen lyser och värmer mitt i vinterkylan. Snötäcket är väl uppåt halvmetern här hemma. Jag har saker att se fram emot. Ledig vecka nu, full av renoveringsarbete, städning och sortering. Sedan jobb i bara två och en halv vecka tills den tidiga påsken kommer. Jag tar ledigt skärtorsdagen och far ut på eget äventyr. Danmark väntar på mig nu. Skagen. Stränderna. Blåsten. Kyrkan. Mars. Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.