Idag, denna dag.

Ännu en strålande vacker dag i norr. Rimfrosten gnistrar i solskenet. Bergen skimrar i grått. Som vanligt vaknar jag tidigt och ligger och väntar på att gå upp i rimligare tid än klockan sex. Kroppen vill vakna och gå upp, men inte huvudet.
Idag ska vi åka till en släkting till han som byggde vårt hus här. Vi ska få fotografier på byggaren tillika den förste ägaren. Det blir spännande att se.
Vi äter lunch hos grannarna sedan och får väl då se allt de har sytt i olika lapptekniker. De är så otroligt duktiga att sy och lär varandra komma vidare.
Någon gång på eftermiddagen stänger vi till huset här igen och far hem. Det var bara några dagar här nu. Vi ska hem och jobba vidare på det ena och det andra. Jag har sportlov hela veckan. Orkar inte sporta bara. Hoppas att min rygg fortsätter att bli bättre. Ska till sjukgymnasten igen i morgon med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.