Tandläkarbesök.

Jag gick till tandläkaren idag som en duktig flicka. En plomb hade lossnat och en del av tanden med. Innan hade jag petat i mig både smärtstillande för ryggen och lugnande tablett för hjärtklappning. Jag verkligen avskyr att gå dit. Konstigt nog är jag inte rädd för sprutor. Först en spruta, sedan borra. Det är borren som är värst. Min förre tandläkare var rolig. Han pratade på och fick mig att skratta med munnen full av jox. Den nya tandläkaren pratade på också, fast med tandsköterskan, om lunchen eller nåt. Inte alls kul. Men då fick jag i alla fall något annat att tänka på, fast inte något roligt. Hon luktade annorlunda med. Rök? Inte gott. Jag är hur kritisk som helst. Till det som var bra var att hon var snabb. Det kändes inget. Tanden blev hel igen. Jag ska dit i maj igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.