Hemma…

Jag är hemma och har så ont i ryggen. Snart ska jag iväg till en sjukgymnast som både ska hjälpa mig med mitt opererade knä och ryggsmärtan. I morgon blir det tandläkaren. Usch! Jag gillar det inte! Får se om jag orkar jobba torsdag och fredag, kanske halva dagarna? Bättre halva än inget. Det är sportlov sedan. Tiden går så fort nu. Det är bara två och en halv vecka till påsk efter sportlovet. Och då, då ska jag vara frisk nog att åka till Danmark. Det var sex år sedan jag var där sist. Men först blir det Norrland några dagar. Sedan hem och orka göra klart i duschrummet om ryggen är bättre. Jag tänkte kakla lite där vid handfatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.