Aaaaaj!

Jag har fått ryggskott idag. Aj, vad det gör ont. Som tur är kan jag gå i alla fall. Har kommit hem från jobbet nu. Och har fixat en fölsedagspresent till Leffe med. Schssss! Säg inget! Han ska inte få veta det bara. Nu är det soffan som gäller! Ska se på Vita huset från igår.

Ett svar på ”Aaaaaj!

  1. För några dagar sen: Om att saker tar slut.
    Nu tog ryggen din slut. Med lite tur o tålamod kommer den tillbaka igen.
    För min del tog en lång rolig resa slut. Inte lång i tid men i meter. Och nu tar goda smaken i tuggummit slut.
    När jag kom hem gick jag runt o ylade glatt: Jag Booor här!!!! Ingen annan var ju hemma. Men jag Göööör ju det. Det är en höjdare att bara BO! Tänk er motsatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.