Trött av att planera?

Idag är det mycket att göra. Vi har äntligen börjat renovera duschrummet uppe. Tagit bort duschkabinen, alla hyllor, alla krokar. Allt gammalt, trasigt och fult ska bort. Nu ska här tvättas väggar och målas om! Ny duschkabin ska in och det ska bli ett fint duschrum att gå in i. Med en ny blandare ska man också kunna bestämma sig för vilken hetta man vill ha på vattnet. Det gick inte med den gamla, som varit trasig länge, länge.
Jag är igångsättaren, planeraren. Leif är den som ska börja utföra. Sedan tar jag vid igen med målning och då är jag rätt så trött. Jag blir trött redan av att bestämma allt som ska göras… Och jag ser allt annat som behöver göras med. Är det därför som så många planer just bara förblir planer månne?
Fast, det är bara att bestämma sig! Och göra en sak i taget. I kväll SKA en målning av väggarna ha blivit gjort. Det bara är så! Basta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.