Allt som tar slut…

Jag skulle äta frukost idag och upptäckte att filmjölken tog slut. Jag ville ha flingor till och de var på väg att ta slut. Jag tänkte vidare till den här helgen att den håller på att ta slut, söndagen är sista dagen i veckan fortfarande va? Tv-serien Riket tog slut igår. Lönen tar slut efter att räkningarna är betalda. Vintern håller på att ta slut. Efter en arbetsvecka är arbetsveckan och orken slut. Och snart är tiden på skolan, som ska läggas ner slut, bara fyra månader kvar lite drygt. Tiden som familj med mamma, pappa, barn tog slut i höstas. Barnen är vuxna nu och har flyttat. Efter natten tog natten slut. Mardrömmarna jag drömde tog slut. Och när jag genomlidit den här dagen tar den också slut. Jag har huvudvärk just nu. Jag hoppas att den också tar slut. En del slut är så sorgliga. En del slut är bara bra.
Och nu är den här texten slut. Det var bra det.

2 svar på ”Allt som tar slut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.